НОВИНИ

Администрация

Зелен телефон

Подайте сигнал в случаи на аварийна ситуация или замърсяване на воден обект.

Дежурни телефони:
032 621 552
0885 166 044
 

Начини на заплащане


Банкова сметка:
IBAN: BG71UNCR70003119330806
BIC: UNCRBGSF
Банка УниКредит Булбанк
           клон Пловдив

Анкетна карта

Анкетна карта за проучване мнението на потребителите на административни услуги- изтегли
Попълнената анкетна карта изпратете на
suk_plovdiv@abv.bg

Сигнали за корупция:

Вашите сигнали за корупция, можете да изпращате от меню "Пишете ни " или на:

GSM: 0886533037
bd_plovdiv_corruption@abv.bg

Работно време

От понеделник до петък:
от 9.00 ч. до 17.30 ч. без прекъсване

НОВИНИ виж всички »

Младежкият воден парламент ще заседава в Белово

26.10.2017 г.
Седмата парламентарна сесия на Младежкия воден парламент в България (МВП) ще се проведе в Белово от 27 до 29 октомври. Тази година темата е „Пътят на водата“ и ще фокусира вниманието на участниците върху водното богатство на Рило-Родопския масив и рационалното му управление в полза на обществото.
За участие във  форума  са  се  регистрирали  46 участници от 12 учебни заведения от цялата страната. В работата на МВП ще се включат и четирима представители на френския МВП и на Агенция по водите „Артоа-Пикарди“, Франция.

Сесията ще бъде открита на 27 октомври  в  14.30 ч.  в Ритуалната зала на СУ „Александър Иванов - Чапай“. Поканени са кмета на Белово инж. Костадин Варев и  евродепутата Андрей Новакови, както и представители на Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“, на Министерството на образованието, РИОСВ и местния бизнес.   

По време на сесията ще бъдат обсъдени възможности за участие в международни проекти и ще се приеме План за дейностите през 2018 година.  Акцент ще бъде и сътрудничеството с български и чуждестранни екологични институции и организации за съвместни действия по управлението и опазването на водите и водните екосистеми.

Инициативата „Младежки воден парламент в България“ стартира през 2011 г. с активното съдействие на Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“ с цел да мотивира и подпомага дейността на училищните и студентските формирования в областта на опазване на водите и водните екосистеми, както и да допринесе за ценностната ориентация на младите хора и за формиране на активна гражданска позиция по въпросите за управление дейностите на околната среда.