НОВИНИ

Зелен телефон

Подайте сигнал в случаи на аварийна ситуация или замърсяване на воден обект.

Дежурни телефони:
032 621 552
0885 166 044
 

Начини на заплащане


Банкова сметка:
IBAN: BG71UNCR70003119330806
BIC: UNCRBGSF
Банка УниКредит Булбанк
           клон Пловдив

Сигнали за корупция:

Вашите сигнали за корупция, можете да изпращате от меню "Пишете ни " или на:

GSM: 0886533037
bd_plovdiv_corruption@abv.bg

Работно време

От понеделник до петък:
от 9.00 ч. до 17.30 ч. без прекъсване

Анкетна карта

Анкетна карта за проучване мнението на потребителите на административни услуги- изтегли
Попълнената анкетна карта изпратете на
suk_plovdiv@abv.bg

Администрация

ISO9001

НОВИНИ виж всички »

Служителите на Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“ взеха участие в кампанията „Да изчистим България заедно“

15.09.2018 г.
Служителите на Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“ взеха участие в кампанията „Да изчистим България заедно“,  на която Министерство на околната среда и водите е основен партньор. Тази година експертите почистиха местността “Еленена Чешма“, която е част от най-големия биосферен резерват в Родопите “Червената стена“ с  площ от 3029 хектара. Той е разположен в долината на Чепеларската река, както и по планинския рид Добростан, който се намира в Западните Родопи. Тук се намира единственото находище в страната на най-красивата българска орхидея - венерино пантофче. Характерни представители са и родопското лале, силивряка, родопска горска лайка, персийската морина, пистацията, черния бор и др.
Министерството на околната среда и водите е основен партньор на инициативата на bTV „Да изчистим България заeдно“ за седма поредна година. Това е най-мащабната доброволческа проява у нас. Тя цели да изгради обществена чувствителност по опазването на околната среда.
Тази година  МОСВ осигури 40 000 чувала и 80 000 чифта ръкавици чрез Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС). 3590 бона за гориво  бяха разпределени  на областните управи за транспортиране на събраните от доброволци отпадъци до 51 Регионални системи за управление на отпадъците (РСУО).