НОВИНИ

Зелен телефон

Подайте сигнал в случаи на аварийна ситуация или замърсяване на воден обект.

Дежурни телефони:
032 621 552
0885 166 044
 

Сигнали за корупция:

Начини на заплащане


Банкова сметка:
IBAN: BG71UNCR70003119330806
BIC: UNCRBGSF
Банка УниКредит Булбанк
           клон Пловдив

Работно време

От понеделник до петък:
от 9.00 ч. до 17.30 ч. без прекъсване

Анкетна карта

Анкетна карта за проучване мнението на потребителите на административни услуги- изтегли
Попълнената анкетна карта изпратете на
suk_plovdiv@abv.bg

Администрация

ISO9001

НОВИНИ виж всички »

Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“ се включи в събитие за отбелязване на Световния ден на водата

23.03.2022 г.
Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“ се включи в събитие за отбелязване на  Световния ден на водата, който се проведе в Дома на културата „Борис Христов“, гр. Пловдив. Организатори са Община Пловдив, РИОСВ – Пловдив, Областна администрация – Пловдив, „ВиК“ ЕООД – Пловдив и Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“.
Деца от над 20 детски градини и училища изнесоха страхотна програма с танци, песни и  стихотворения. Във фоайето на културния дом бяха разположени щандовете на 13 учебни заведения от град Пловдив. С изработени плакати, брошури и макети децата и учениците се включиха в своеобразно състезание за оригиналност, креативност и презентационни умения. Журито излъчи следните победители в състезанието: училище „Елин Пелин“ за множеството макети, изработени специално по темата за подземните води (първо място), ОУ „Кочо Честименски“ за атрактивния макет за кръговрата на водата (второ място) и СУ „Патриарх Евтимий“ за демонстрирания творчески подход.
Всички участници в празника на водата получиха награди и грамоти, осигурени от организаторите, включително дървени къщички за птици, брандирани с логото на Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“, които да монтират на дървета в дворовете на училищата и детските градини. По този начин децата могат да виждат отблизо характерни видове птици, срещащи се в Пловдив и да помагат за тяхното подхранване, което е особено важно в студената част на годината.