НОВИНИ

Зелен телефон

Подайте сигнал в случаи на аварийна ситуация или замърсяване на воден обект.

Дежурен телефон:
0885 166 044
 

Сигнали за корупция:

Начини на заплащане


Банкова сметка:
IBAN: BG71UNCR70003119330806
BIC: UNCRBGSF
Банка УниКредит Булбанк
           клон Пловдив

Работно време

От понеделник до петък:
от 9.00 ч. до 17.30 ч. без прекъсване

Анкетна карта

Анкетна карта за проучване мнението на потребителите на административни услуги- изтегли
Попълнената анкетна карта изпратете на
suk_plovdiv@abv.bg

Администрация

ISO9001

НОВИНИ виж всички »

На 22.03.2014 год. /събота/ на Гребната база в Пловдив, ще бъде отбелязан Световният ден на водата

20.03.2014 г.
Събитието е част от Националната информационна кампания на Министерството на околната среда и водите по повод отбелязване на Световния ден на водата под надслов „Всяка капка си струва“ .
В инициативата ще се включат деца и младежи от различни учебни и детски заведения в града, представители на младежки воден парламент, танцови състави от училищата ОУ „Яне Сандански“ и ОУ „Св.Климент Охридски“, музикални изпълнители от Общински детски комплекс – Пловдив. Програмата ще стартира в 10.30 часа на трибуните до Гребния канал. В събитието, което ще продължи до 12.30 часа, са предвидени много викторини с награди, развлекателни и състезателни игри, опити с вода, рисунки на асфалт, изложба, музикални и танцови изпълнения, зумба хореографии с Жоро и Наталия и други забавления за посетителите.
За първи път ще се проведе и Маратон за вода, който няма състезателен характер, а цели доброволци да покажат съпричастност към всички онези хора – обикновено деца и жени от Третия свят, които нямат лесен достъп до питейна вода.
Организатори на мероприятието са Община Пловдив, Басейнова дирекция –Пловдив, Областен информационен център – Пловдив, ВиК Пловдив, РИОКОЗ – Пловдив, национален алианс за работа с доброволци, „Зелени балкани”, Изпълнителната агенция по околна среда – Регионална лаборатория Пловдив.