НОВИНИ

Зелен телефон

Подайте сигнал в случаи на аварийна ситуация или замърсяване на воден обект.

Дежурен телефон:
0885 166 044
 

Сигнали за корупция:

Начини на заплащане


Банкова сметка:
IBAN: BG71UNCR70003119330806
BIC: UNCRBGSF
Банка УниКредит Булбанк
           клон Пловдив

Работно време

От понеделник до петък:
от 9.00 ч. до 17.30 ч. без прекъсване

Анкетна карта

Анкетна карта за проучване мнението на потребителите на административни услуги- изтегли
Попълнената анкетна карта изпратете на
suk_plovdiv@abv.bg

Администрация

ISO9001

НОВИНИ виж всички »

Министър Искра Михайлова ще открие общоградски празник по повод Световния ден на водата – 22 март в Кърджали

21.03.2014 г.
Събитието е на 22 март, от 12:00 часа, в Градската градина, пред Паметника на освободителите

Министър Искра Михайлова ще вземе участие в общоградски празник по повод Световния ден на водата - 22 март в Кърджали. Инициативата се провежда в рамките на Националната кампания на Министерство на околната среда и водите под надслов „Всяка капка си струва“.
Събитието ще се състои на 22 март, от 12.00 часа, в Градската градина пред Паметника на освободителите. Организира се от МОСВ, Басейнова дирекция за управление на водите в Източнобеломорски район-Пловдив и Община Кърджали.
Празникът ще започне с Поход на водата, в който ще се включат ученици от екоклубове  към училищата в Кърджали и областта и членове на Младежкия воден парламент. Те ще изминат разстоянието от кв. „Възрожденци” по  новия мост, над  Водното  огледало  на  река Арда „Градската градина”, като по този начин ще изразят съпричастността си към милионите им връстници от цял свят, които са принудени ежедневно да изминават километри до източници на прясна вода.
В програмата са предвидени състезания, музикална програма и викторини, свързани с водата и опазването й. Градската градина ще бъде превърната в своеобразна сцена на детското творчество и умения. Учениците ще могат да се включат в артработилницата с отпадъчни материали, а почитателите на фотографското изкуство да разгледат изложбата на Клуба по фотография към Обединен детски комплекс. Учениците от екологичните клубове на ГПЧЕ „Христо Ботев” и СОУ „П.Р.Славейков” ще участват в забавно състезание, където ще премерят сили и умения.