НОВИНИ

Зелен телефон

Подайте сигнал в случаи на аварийна ситуация или замърсяване на воден обект.

Дежурен телефон:
0885 166 044
 

Сигнали за корупция:

Начини на заплащане


Банкова сметка:
IBAN: BG71UNCR70003119330806
BIC: UNCRBGSF
Банка УниКредит Булбанк
           клон Пловдив

Работно време

От понеделник до петък:
от 9.00 ч. до 17.30 ч. без прекъсване

Анкетна карта

Анкетна карта за проучване мнението на потребителите на административни услуги- изтегли
Попълнената анкетна карта изпратете на
suk_plovdiv@abv.bg

Администрация

ISO9001

НОВИНИ виж всички »

На 20 май, екип на Басейнова дирекция Пловдив ще проведе среща със заинтересованите страни във връзка със изграждането на система за ранно предупреждение за наводнения в басейна на река Арда

19.05.2014 г.
Начало 10:30 часа в Зала 301 на Областна администрация-Кърджали

Екип на Басейнова дирекция Пловдив ще проведе среща със заинтересованите страни от областите Кърджали и Хасково във връзка със изграждането на система за ранно предупреждение за наводнения в басейна на река Арда по проект ARDAFORECAST. Темата на консултацията е съгласуване на праговете на тревога от системата за ранно предупреждение за наблюдаваните места в района. Очаква се участие в консултациите да вземат представители на общини, областни администрации и ОУПБЗН.
Проектът е по програма Европейско териториално сътрудничество „България – Гърция 2007-2013”. Водещ партньор на проекта е Националния институт по метеорология и хидрология – БАН, а останалите партньори са Басейнова дирекция Източнобеломорски район (България) и гръцките партньори – Регионалния фонд за развитие на Източна Македония – Тракия (Комотини) и Факултета по строително инженерство на Тракийския демокритов университет (Ксанти). Сумата по проекта е 823 220 евро.