НОВИНИ

Зелен телефон

Подайте сигнал в случаи на аварийна ситуация или замърсяване на воден обект.

Дежурен телефон:
0885 166 044
 

Сигнали за корупция:

Начини на заплащане


Банкова сметка:
IBAN: BG71UNCR70003119330806
BIC: UNCRBGSF
Банка УниКредит Булбанк
           клон Пловдив

Работно време

От понеделник до петък:
от 9.00 ч. до 17.30 ч. без прекъсване

Анкетна карта

Анкетна карта за проучване мнението на потребителите на административни услуги- изтегли
Попълнената анкетна карта изпратете на
suk_plovdiv@abv.bg

Администрация

ISO9001

НОВИНИ виж всички »

На 13 юни, екип на Басейнова дирекция Пловдив ще проведе обучителна среща със заинтересованите страни във връзка със изградената система за ранно предупреждение за наводнения в басейна на река Арда

12.06.2014 г.
Начало 10:30 часа; гр. Кърджали , хотел „Кърджали“
Екип на Басейнова дирекция Пловдив ще проведе обуителна среща с представители на общинските и областни администрации на Хасково, Смолян и Кърджали и на съответните служби “Пожарна безопасност и защита на населението”. както и с представители на Язовири и каскади и МОСВ.

Обучителната среща е във връзка с изградената система за ранно предупреждение за наводнения в басейна на река Арда.
Ще бъдат представени резултатите от проекта и проведено обучение за ползване на системата с представители на нституциите отговорни за защита на населинието.
Срещата се провежда в рамките на проекта „Изграждене на система за ранно предупреждение за минимизиране на риска при наводнения в басейна на река Арда“ по програма Европейско териториално сътрудничество „България – Гърция 2007-2013”. Водещ партньор на проекта е Националния институт по метеорология и хидрология – БАН, а останалите партньори са Басейнова дирекция Източнобеломорски район (България) и гръцките партньори – Регионалния фонд за развитие на Източна Македония – Тракия (Комотини) и Факултета по строително инженерство на Тракийския демокритов университет (Ксанти). Сумата по проекта е 823 220 евро.