НОВИНИ

Зелен телефон

Подайте сигнал в случаи на аварийна ситуация или замърсяване на воден обект.

Дежурен телефон:
0885 166 044
 

Сигнали за корупция:

Начини на заплащане


Банкова сметка:
IBAN: BG71UNCR70003119330806
BIC: UNCRBGSF
Банка УниКредит Булбанк
           клон Пловдив

Работно време

От понеделник до петък:
от 9.00 ч. до 17.30 ч. без прекъсване

Анкетна карта

Анкетна карта за проучване мнението на потребителите на административни услуги- изтегли
Попълнената анкетна карта изпратете на
suk_plovdiv@abv.bg

Администрация

ISO9001

НОВИНИ

БД - Пловдив има въведено 24 часово дежурство и продължава да следи нивата на водните обекти

23.06.2014 г.
През изминалото денонощие, речните нива в Източнобеломорския басейн са с изменение в граници от -22 см до +25 см.  Повишение на нивата,  но под критичните стойности се наблюдават на реките Съзлийка при Гълъбово и  и река Тунджа при Елхово.
 
Информацита за състоянието на язовирите към 22 юни е:
Община Карлово: По данни на кметове на населени места, ползватели и собственици на язовири на територията на Басейнова дирекция Пловдив състоянието на общинските водоеми ...
повече»

На 13 юни, екип на Басейнова дирекция Пловдив ще проведе обучителна среща със заинтересованите страни във връзка със изградената система за ранно предупреждение за наводнения в басейна на река Арда

12.06.2014 г.
Начало 10:30 часа; гр. Кърджали , хотел „Кърджали“
Екип на Басейнова дирекция Пловдив ще проведе обучителна среща с представители на общинските и областни администрации на Хасково, Смолян и Кърджали и на съответните служби “Пожарна безопасност и защита на населението”. както и с представители на Язовири и каскади и МОСВ.

Обучителната среща е във връзка с изградената система за ранно предупреждение за наводнения в басейна на река Арда.

Ще бъдат представени резултатите от проекта и проведено обучение за ползване на системата с представители на нституциите отговорни за защита на населинието.
повече»

На 20 май, екип на Басейнова дирекция Пловдив ще проведе среща със заинтересованите страни във връзка със изграждането на система за ранно предупреждение за наводнения в басейна на река Арда

19.05.2014 г.
Начало 10:30 часа в Зала 301 на Областна администрация-Кърджали

Екип на Басейнова дирекция Пловдив ще проведе среща със заинтересованите страни от областите Кърджали и Хасково във връзка със изграждането на система за ранно предупреждение за наводнения в басейна на река Арда по проект ARDAFORECAST. Темата на консултацията е съгласуване на праговете на тревога от системата за ранно предупреждение за наблюдаваните места в района. Очаква се участие в консултациите да вземат представители на общини, областни администрации и ОУПБЗН.
повече»

Състояние на язовирите и реките на територията на Източнобеломорски район към 25.04.2014 г.

25.04.2014 г.
Обстановката в Източнобеломорски район към момента се характеризира с по-обилни валежи; до момента няма постъпили сигнали за проблеми, водните нива са повишени, водоемите са под контрол. 
повече»

„АЗОР” ООД, ЕИК 833017456, със седалище и адрес на управление гр. Казанлък, ул. „23-ти пехотен Шипченски полк” № 6, ап. 2, община Казанлък, област Стара Загора, представлявано от Ердинч Ариф Мустафа

23.04.2014 г.
С Ъ О Б Щ Е Н И Е 
Днес, 23.04.2014г., на основание чл.61, ал.3, вр. ал. 1 от Административнопроцесуалния кодекс /АПК/, 
У В Е Д О М Я В А М:
 
„АЗОР” ООД, ЕИК 833017456, със седалище и адрес на управление гр. Казанлък, ул. „23-ти пехотен Шипченски полк” № 6, ап. 2, община Казанлък, област Стара Загора, представлявано от Ердинч Ариф Мустафа, както и всички граждани или организации, чиито права, свободи или законни интереси са или биха били засегнати от административния акт (заинтересовани лица по смисъла на чл. 15 АПК), че с решение № РР-1868/14.02.2014г. на Директора на 
повече»

Басейнова дирекция Пловдив отбелязва Световния ден на Земята – 22 април

22.04.2014 г.
Днес 22 април, експерти на дирекцията ще се включат в общоучилищния празник на ОУ "Душо Хаджидеков" по повод на Световния Ден на Земята. На учениците ще бъдат  раздадени информационни материали, а експерти ще представят презентации на теми, свързани с опазване на околната среда.
повече»

Директорът на Басейнова дирекция - Пловдив уведоми областните администрации за очаквани валежи и покачвания на водните нива за 17-21 април 2014 г

16.04.2014 г.
Директорът на Басейнова дирекция - Пловдив уведоми областните администрации, а чрез тях  и всички общини в района във връзка с очакваните валежи  и покачвания на водните нива за 17-21 април 2014 г. повече»

Министър Искра Михайлова ще открие общоградски празник по повод Световния ден на водата – 22 март в Кърджали

21.03.2014 г.
Събитието е на 22 март, от 12:00 часа, в Градската градина, пред Паметника на освободителите

Министър Искра Михайлова ще вземе участие в общоградски празник по повод Световния ден на водата - 22 март в Кърджали. Инициативата се провежда в рамките на Националната кампания на Министерство на околната среда и водите под надслов „Всяка капка си струва“.
повече»

На 22.03.2014 год. /събота/ на Гребната база в Пловдив, ще бъде отбелязан Световният ден на водата

20.03.2014 г.
Събитието е част от Националната информационна кампания на Министерството на околната среда и водите по повод отбелязване на Световния ден на водата под надслов „Всяка капка си струва“.
В инициативата ще се включат деца и младежи от различни учебни и детски заведения в града, представители на младежки воден парламент, танцови състави от училищата ОУ „Яне Сандански“ и ОУ „Св.Климент Охридски“, музикални изпълнители от Общински детски комплекс – Пловдив. Програмата ще стартира в 10.30 часа на трибуните до Гребния канал. В събитието, което ще продължи до 12.30 часа, са предвидени много викторини с награди, развлекателни и състезателни игри, опити с вода, рисунки на асфалт, изложба, музикални и танцови изпълнения, зумба хореографии с Жоро и Наталия и други забавления за посетителите.
повече»

Нона Петрова и Даниела Петкова от 11 клас на Търговската гимназия в Пловдив, станаха директори за един ден на Басейнова дирекция Пловдив

12.03.2014 г.
Нона Петрова и Даниела Петкова от 11 клас на Търговската гимназия в Пловдив, станаха директори за един ден на Басейнова дирекция Пловдив. Те бяха посрещнати от инж. Никола Кърнолски, който им "преотстъпи стола",  като ги посъветва да бъдат последователни в действията си, да се стремят да изграждат работещи екипи и да познават много добре дейността им.  Момичетата имаха възможност да се срещнат и разговарят с директори на дирекции. Заедно с експерти от дирекцията бяха разиграни различни казуси специално подготвени за тях.
повече»