НОВИНИ

Зелен телефон

Подайте сигнал в случаи на аварийна ситуация или замърсяване на воден обект.

Дежурни телефони:
032 621 552
0885 166 044
 

Сигнали за корупция:

Начини на заплащане


Банкова сметка:
IBAN: BG71UNCR70003119330806
BIC: UNCRBGSF
Банка УниКредит Булбанк
           клон Пловдив

Работно време

От понеделник до петък:
от 9.00 ч. до 17.30 ч. без прекъсване

Анкетна карта

Анкетна карта за проучване мнението на потребителите на административни услуги- изтегли
Попълнената анкетна карта изпратете на
suk_plovdiv@abv.bg

Администрация

ISO9001

НОВИНИ

Резултатите от изпитването на повърхностната вода от р. Каялийка показват, че реката не е повлияна от вчерашният инцидент

10.07.2013 г.
Във връзка с подаден сигнал в община Първомай за замърсяване на река Каялийка в с.Искра, в следствие на изсипана течност е направена проверка от служители на общината с представители на РПУ Първомай.  повече»

Приключи българо-гръцката среща за създаване на система за ранно предупреждение

19.06.2013 г.
Приключи българо-гръцката среща за създаване на система за ранно предупреждение за минимизиране на риска при наводнения в басейна на река Арда, която се проведе в Смолян.
В нея взеха участие над 50 представители на заинтересовани страни от поречието на река Арда от Гърция и България. Срещата се водеше от директорът на Басейнова дирекция-Пловдив – Атанаска Тунтова.
На срещата представители на Басейнова дирекция – Пловдив, Националния институт по метеорология и хидрология – БАН, Регионалния фонд за развитие на Източна Македония – Тракия и Факултета по строително инженерство на Тракийския демокритов представиха извършените към момента дейности по проекта ARDAFOREKAS. повече»

Служителите на Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“ взеха участие в кампанията „Да изчистим България заедно“

Служителите на Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“ взеха участие в кампанията „Да изчистим България заедно“,  на която Министерство на околната среда и водите е основен партньор. 
повече»

Директорът на Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“ инж. Цветелина Кънева ще се срещне с областния управител на Кърджали

Директорът на Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“ инж.Цветелина Кънева ще се срещне с областния управител на Кърджали Никола Чанев. Те ще обсъдят мерките в „Плана за управление на речните басейни“ и „Плана за управление на риска от наводнения“ за област Кърджали и тяхното изпълнение. 
повече»

Ще преобладава понижение на речните нива

По данни и прогнози на Националния институт по метеорология и хидрология  (НИМХ- БАН) днес на много места в страната ще има слаби снеговалежи. Очаквани количества между 1 и 5 л/кв.м, в планинските райони до 10 л/кв.м. Утре без валеж. В сряда и четвъртък - без валежи.
повече»